Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laminált padló 8 mm Vario V586 Infinite Pine

Laminált padló 8 mm Vario V586 Infinite Pine

3.050 Ft (2.402 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Cikkszám: 4019249
Szállítási díj: 2.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 31
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Vario V350 Cypress  laminált padló  kellemes árnyalattal és modern mintával rendelkezik, ezáltal kellemes és barátságos légkört teremt.Vastagsága  8 mm.
A ragasztómentes rögzítőrendszernek köszönhetően a felületek tiszták maradnak, és a parketta összeszerelésének vagy eltávolításának ideje és erőfeszítései jelentősen csökkennek.
Az ilyen padló kiválasztásakor szem előtt kell tartania, hogy azt nem lehet magas páratartalmú helyiségekbe telepíteni. A parketta azonban padlófűtési rendszert és nagyon jó hőátadást tesz lehetővé.
 


 A parketta  a leggyakoribb padlótípus, amelynek a következő előnyei vannak:

  • fás textúrája révén melegséget és "otthoni" érzést ad a belső térnek, összehasonlítva a mozaikkal vagy márvánnyal, amelyek hideg anyagok;
    ellenálló a gyermekszobában, a konyhában, ahol a szennyeződés veszélye mindig jelen van, ugyanakkor elegáns választás lehet nappaliba.
  •  

A laminált padló  nagyon népszerű választás, és nagyon gyakori a belsőépítészet területén. Fő előnye a lebegő rögzítés lehetősége, nem szükséges ráragasztani. További nagy előnye az, hogy könnyen és gyorsan tisztítható , ezért speciális tisztítószerek használatát javasolják, amelyek feladata a felület védelme és a lehető leghosszabb ideig jó állapotban tartása. 

A parkettának a klasszikus kattintással történő rendszerezése (sorról sorra) feltételezi a saroklapok mindkét oldalának összekapcsolását és egy kezdeti sor kialakítását. A második sorral kezdve új sort kell létrehozni, amely összeolvad az előzővel.

A szilárd parkettához képest a laminált padló nem kizárólag fából, hanem HDF-ből ( nagy sűrűségű farostlemez ) áll. Ez alapvetően nagy sűrűségű, magas hőmérsékleten sajtolt faszálakból készült deszka, amelyre dekoratív papírt és melamin védőréteget ragasztanak. Teljes alkotóeleme és különösen az erősen összenyomott szálak nagy sűrűsége határozza meg a kopás vagy a préselés magas ellenállását . Tűzálló és csak a hőszigetelő anyag (H2O) alapú padlófűtéssel kompatibilis. Nem ajánlott a padlót elektromos padlófűtési rendszerekre szerelni.     

* Padlófűtéssel (víz alapú) történő felszerelés esetén a helyiség fűtési protokollt pontosan be kell tartani a felszerelés előtt, alatt és után.

A képek bemutatási célokat szolgálnak, és árnyalataiban kis eltérések lehetnek.

Az ára négyzetméterenként értendő!

Márka VarioClic
Gyűjtemény Vario
Vastagság (mm) 8
Anyag HDF
Terület (négyzetméter / csomag) 1,8457
Méretek (mm) 1203 x 191
Padlófűtésre alkalmas igen (víz alapú)

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.