Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laminált padló 10 mm-es világos tölgy

Laminált padló 10 mm-es világos tölgy

4.250 Ft
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
6%
Az akció időtartama: 2020. 06. 18. - 2020. 07. 12.
Menny.:m2
Cikkszám: 4019702
Szállítási díj: 2.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 0
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Tölgy moritz Krono Original Expert Choice 8461 laminált padló világos tölgy  árnyalatú, ezáltal kellemes és barátságos légkört teremt. Minőségi HDF-ből készül,  vastagsága 10 mm.

A Twin Clic ragasztómentes rögzítőrendszernek köszönhetően a felületek tiszták maradnak, és a parketta összeszerelésének vagy eltávolításának ideje és erőfeszítései jelentősen csökkennek.

A parketta lehetővé teszi padlófűtési rendszer (víz alapú) használatát és nagyon jó hőátadást biztosít. Ilyen padló azonban nem szerelhető be magas páratartalmú helyiségekbe.

Padlófűtés (vízbázisú) esetén a helyiség fűtési protokollt pontosan be kell tartani a felszerelés előtt, alatt és után.

A parketta a leggyakoribb padlótípus, amelynek a következő előnyök vannak:

  • fás textúrája révén meleget érez a belső térben, összehasonlítva a mozaikkal vagy a márványval, amelyek hideg anyagok;
  • a fa képessé teszi a házat otthonossá alakításra, és könnyen alkalmazkodik a családtagok igényeihez, kényelmet generálva;

A laminált padló nagyon népszerű választás, és nagyon gyakori a belsőépítészet területén. Fő előnye a lebegő rögzítés lehetősége, nem szükséges ragasztani. További nagy előnye az, hogy könnyen és gyorsan tisztítható, ezért speciális tisztítószerek használatát javasolják, amelyek feladata a felület védelme és a lehető leghosszabb ideig jó állapotban tartása. A szilárd parkettához képest a laminált padló nem kizárólag fából, hanem HDF-ből (nagy sűrűségű farostlemez) áll.

A parkettának a klasszikus kattintással történő rendszerezése (sorról sorra) feltételezi a saroklapok mindkét oldalának összekapcsolását és egy kezdeti sor kialakítását. A második sorral kezdve új sort kell létrehozni, amely összeolvad az előzővel.

Ez alapvetően nagy sűrűségű, magas hőmérsékleten sajtolt faszálakból készült deszka, amelyre dekoratív papírt és melamin védőréteget ragasztunk. Tűzálló és csak a hőszigetelő anyag (H2O) alapú padlófűtéssel kompatibilis.

Márka Krono Oroginal
Modell 8461
Szín Világos tölgy
Vastagság (mm) 10
Anyag HDF
szerelvény kattintási rendszer - klasszikus (soronként)
Terület (négyzetméter / csomag) 1727
Méretek (mm) 1,285 x 192
Parketta tábla formátum klasszikus
antisztatikus Igen
Padlófűtésre alkalmas igen (víz alapú)

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.